La Nostra Cervesa

REDHOP de SALOMÓ


Recentment hem tingut el plaer de presentar-vos la nostra primera cervesa: "La Vermella de Salomó", que és  la culminació de la primera etapa que vàrem iniciar fa gairebé 3 anys. Esperem que a aquesta etapa la succeeixin moltes altres de noves en el món de la cervesa artesana.

No pretenem copiar un estil; la nostra intenció és crear una cervesa que agradi i amb característiques pròpies, i sobretot fent servir els recursos del nostre entorn. La base de la cervesa és l'aigua de Salomó, una aigua dura i pura, no fem servir ni àcids ni sals industrials per corregir-la, així com tampoc l'òsmosi inversa pel seu malbaratament d'aigua. Volem aprofitar al màxim els recursos naturals  i minimitzar l'impacte ambiental.

La cervesa quan és jove i fresca pot ser lleugerament tèrbola, amb el temps quan madura agafa el color vermellós i transparent.

El gust té tocs afruitats, però el cert és que no hi afegim ni fruites ni aromes o essències.

El llúpol el comprem directament a l'agricultor i el conservem en fresc per tal que no perdi les seves propietats. Al mateix temps quan l’utilitzem, ho fem de forma que no adquireixi una amargor  excessiva, sinó que es noti d'una forma equilibrada i agradable.

Cada any comprem la millor qualitat del llúpol per tal que  “La Vermella” tingui un gust característic i inconfusible. Volem que l'essència sigui sempre  la mateixa, i creiem que ho aconseguim tot i que alguns matisos poden variar lleugerament fruït de la pròpia elaboració artesanal o d'alguna variació en el llúpol.

La nostra voluntat  és aconseguir sempre un producte millor,  que faci gaudir  a qui l'estigui bevent. Volem compartir aquesta experiència amb vosaltres i créixer plegats.