REDHOP de SALOMÓ


Mentrestant, dissenyàvem la nostra marca i el nostre logotip, seleccionàvem el tipus d’ampolla, tapa i etiqueta.

Sobre nosaltres

Ens va costar una any trobar aquesta cervesa i dos més a perfeccionar la recepta i a aprendre a preparar-la de forma que mantingués sempre la mateixa qualitat i sabor.

El resultat final és una cervesa molt singular que sorpren  us sorprèn pel seu sabor i l’aroma. La nostra cervesa és molt rica, amb molt de gust a malta, amb molta fruita i aroma de caramel amb l'amargor justa per equilibrar-la. El color és un vermell, per aixo en nom "La Vermella". La gaudim molt i sovint. Esperem que també us agradi i la gaudiu amb nosaltres.

Avui obtenim la nostra malta directament de fàbrica i el nostre llúpol fresc de l'agricultor. Vam elaborar un sistema que produeix 600 l de La Vermella alhora. És veritablement un sistema de cerveza artesanal, sense ordinadors ni sensors. Utilitzem el nostre criteri i un termòmetre de laboratori de mà. Per a la barreja utilitzem una paleta. És un procés molt intensiu de treball que dura tres dies des del començament fins a obtenir el most, després dos o tres setmanes de fermentació primària i fins almenys un mes pel condicionament de l'ampolla.

De seguida, vam veure que no podíem continuar fent cervesa a la cuina si volíem menjar. Així que vam crear un muntatge de cervesa a partir de barrils antics de cervesa i moltes canonades de coure. Amb els nous coneixements i l'expèriencia dels errors anteriors, vam començar a preparar lots de 20-30 litres, cada una o dues setmanes, aconseguint bones cerveses, algunes no tant i una que va resultar ser increïble.

La Vermella neix a la nostra cuina a partir de vells llúpols salvatges de la riba de Riu Gaià i de la nostra pròpia malta, assecats sota el fort sol de l'estiu. El nostre primer lot de cervesa només va ser de 2 litres i no gaire bo. Això ens va fer veure que teníem que millorar la nostra formació i vam començar a estudiar i llegir tota la bibliografia que vam poder aconseguir.